Rreth Nesh

Rreth Nesh Beka-Hydraulik

Ndermarrja Tregtare Sherbyse "Beka-Hydraulik". Eshte themeluar ne vitin 2003, Fillet e para te kesaj nderrmarrje kanë filluar ne qytetin e Ferizait, ku kemi filluar me shitjen e pjeseve hidraulik, pneumatike, si dhe pjeseve te tjera rrjedhëse. Duke pare rritjen e vazhdushme te klienteve per produktet e tona , ne kemi hapur edhe piken tjeter ne Krushe te Madhe Prizren, ku edhe sot funksionon si pika kryesore. Ne kete pike kemi arritur te fitojm nje klientel pasi qe kjo pike ishte afer Lumbardhit ku ne kete vende vepronin shume kompani te mëdha te cilat posedoni makineri te ndryshme per furnizime te zhavorit.

Ne vitin 2009 per nevojat e klienteve ne e kemi shtuar edhe nje punetori me rrota (servis) ku rregullimin e gypave hydraulike I servisojm ne terren. Sherbimi i shpejte dhe kualitativ eshte prioriteti yne per kenaqesine e klienteve tane. Qe nga formimi kompanija jone akoma eshte, dhe vazdhdon te jete ne partneritet e siper me firmat dhe projektet me te medha ndertimtare te vendit.

Nga sherbimet e shpejta dhe produktet kualitative cilsore, ne muajin maj 2010 ne kemi arritur te fitojm tenderin me kompanin Bechtel-enka.gp per shitjen dhe rregullimin e paisjeve hydraulike dhe pneumatike.

Ne vitin 2012 duke bere hulumtimin e tregut kemi menduar te hapim edhe nje pik tjeter ne Prizren ne rrugen "Uke Bytyqi", magjistralja Prizren- Prishtinë km 2.ku kjo pik eshte bere baze e ketij biznesi.

Ne muajin janar 2012 na eshte ofuar oferta nga Hansa-Flex, si distributor kryesor per Kosove. Hansa flex.eshte ofruesi kryesor I sistemeve perrethe hidraulikes ne Evropë. Shumellojshmeria e prodhimeve dhe sherbimeve tona e bejne hansa-flexin si nje nga partneritetet me te vlersuar per nderrmarrjet me rendiment te larte ne te gjitha deget.